14.10.08

Reflexión en catalán


Déixovos un anaco dunha reflexión que fai no seu blog persoal o Vicesecretari Primeiro das Joventut Socialista de Catalunya, Rubén Cabañas.

Pareceume moi interesante e comparto gran parte das cousas que di.

Si queredes consultar o post completo podedes facelo no seu blog persoal. Merece a pena botarlle un ollo, pois fai un repaso dos trinta anos de historia das JSC.

...Penseu que el PSC desaprova aquesta actitud de la JSC?, en el moment en que han de patir les conseqüències no els fa gaire gracia (us ho puc ben garantir), però en el fons comparteixen amb nosaltres que qualsevol moviment juvenil ha de ser autogestionat políticament pels mateixos joves o acaba sent una mala còpia de qui els gestiona. És a dir, no aportarem res al moviment socialista si acabem sent persones de 50 anys atrapades en cossos de 20, joves sense la més mínima capacitat crítica o de proposta, seguidistes del poder amb l’única virtut de parlar bé en públic encara que allò que diem estigui buit de contingut. Com es pot llegir al anvers del nostre carnet: “La Joventut Socialista de Catalunya hem de fer front als problemes dels joves. Que hi hagi una organització on els joves s’autogestionin i dirigeixin, on siguin capaços de donar alternatives als seus problemes sense la supervisió teòrica de ningú, és necessari”. Suposo que ara ja sabeu perquè vaig escollir aquesta frase...

3 comentarios:

AdIvInA aDiViNaNzA... dijo...

catalán?? levo 8 anos estudiando inglés e nada... como para saber eu catalán...=)

Qéroche!!

Suso dijo...

Hola

Son Suso de XSG Lugo e estreno blog polo cal ando a facer unha campaña de publicidade masiva, jeje, desta forma agardo a túa visita con comentario incluido.

www.blog-suso.blogspot.com

Un saúdo.

Diniss dijo...

me inicio en esto del blog! a ver si renuevo con asiduidad...
http://www.frandiazgallego.blogspot.com/